Toimistohotellipalveluita vuodesta 1979.

 

Office House tarjoaa hyvät palvelut kohtuuhintaan.


Toimiston ylläpitokustannukset ovat Office Housessa edullisemmat kuin erillisen oman toimiston, ja asiakasyritys voi keskittyä liiketoimintaansa. Vuokrauspakettiin kuuluu puhelinvaihdepalvelut, konttoritekniikka, sihteeripalvelut, sanoma- ja aikakauslehdet, varasto, sosiaalitilat ja keittiövarustus.

Toimitiloja: Käytössämme on 26 kalustettua toimistohuonetta 11-40 m², voit vuokrata huoneen lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Käytettävissäsi nykyaikaiset toimistokoneet (kopiokoneet, tulostimet, faksit, nopea Internet ja atk-laitteet).
Muut palvelut: Osoitepalvelut - saat yrityksellesi hyvän osoitteen Helsingin keskustassa; postilokeropalvelut, puhelinpäivystykset ja neuvotteluhuoneet on käytettävissäsi.
Liiketoimintapalvelut - palvelumme käsittävät mm. yritysten perustamiset, laki- ja perintäpalvelut, tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut, rekrytointipalvelua, laaja ala atk-palveluja, kansainvälisiä palveluita, yms. Myös neuvottelutilat ja niihin liittyvät back-office palvelut ostettavissa erikseen.
Valttimme ovat: Joustavuus: ota tarpeen mukaan käyttöösi juuri nyt tarvitsemasi tilat ja palvelut, joita voit muuttaa tilanteen mukaan.
  Huolettomuus: tilojen normaalit ylläpitotehtävät kuuluvat Office Housen tehtäviin (sähköt, siivoukset, operaattoriyhteydet, jne)
  Kustannussäästöt: todellista säästöä perinteiseen toimistoon verrattuna.
  Tyylikkyys: edustavaa tilaa kohtuuhintaan

Lataa esite pdf-muodossa.